علمک

جیزهایی که شاید به درد شما بخورند

علمک

جیزهایی که شاید به درد شما بخورند

بسم الله الرحمن الرحیم
علم تو را حفط می کند و تو ثروت را
علمک یک وبلاگ تازه تاسیس است که سعی دارد تا نیاز عای علمی شما را برطرف سازد و اطلاعات علمی شما را افزایش دهد.
گر چه علمک بیشتر محتوای درسی دارد ولی در آن مطالب علمی دیگری نیز موجود است که شاید توجه خود را به شما جلب کند.
با تشکر مدیریت Elmak.blog.ir

طبقه بندی موضوعی

طب سوزنی چیست؟


طب سوزنی دانشی است که در میان مردم چین قدمتی چهار هزار ساله دارد. این روش که اکنون در میان دیگر کشور های صنعتی و پیشرفته نیز رایج شده است بر اساس نوعی اعتقاد سنتی به وجود آمده است. بر اساس این عقیده هر پدیده ای در نتیجه ی تضاد بین دو ماده یا نیروی مخالف یکدیگر صورت می گیرد. در بدن انسان نیز این دو نیرو به شکل دو جریان جاری به نام های "یانگ" و "یین" هستند. "یانگ" جریان یا انرژی مذکر، روشنی بخش، محکم و سازنده است. اما "یین" انرژی مؤنث، نرم و تاریک است. سلامت انسان نیز به تعادل بین این دو نیرو یا جریان بستگی دارد.

چینی ها معتقد بوده ان که درد هر یک از اعضای داخلی بدن در نقطه ی معینی از پوست (سطح خارجی بدن) احساس می شود. آنها 356 نقطه ی اصلی و چند نقطه ی فرعی از سطح پوست را مرتبط با درد ها و بیماری های گوناگون می دانستند و با سوزن زدن به آن ها سعی می کردند تعادل مختل شده ی بین "یانگ" و "یین" را دوباره برقرار کنند.

برای اجرای طب سوزنی، 9 نوع سوزن مختلف به باریکی تار مو وجود دارد. بعد از فرو بردن سوزن در نقطه مورد نظر، گاهی آن را به آرامی می چرخانند، گرم می کنند یا با جریان الکتریکی بسیار ضعیفی آن نقطه را تحریک می کنند.

تعبیر پزشکی نوین از طب سوزنی

رشته های عصبی به گونه ای در سراسر پوست گسترده شده ان که تحریک هرکدام از آن ها روی یکی از اعضا اثر مستقیم می گذارد. عمل سوزن زدن، سبب تحریک عصبی این مناطق، ارسال پیام های خاصی به مغز، ترشح هورمون های ویژه، بهبود سوخت و ساز بدن و بالاخره تریک رگ های خونی مجاور و تسریع جریان خون در آن منطقه می شود. در مجموعه این تحریکات اگر با مهارت انجام شود می تواند درمان و تسکین برخی درد ها را فراهم کند.

به کمک طب سوزنی، بیماری هایی مانند میگرن، التهاب مفصلی و برخی بیماری های پوستی درمان می شوند. و در چین، جراحی های مهمی، بدون هیچ داروی مسکنی و فقط با کمک طب سوزنی انجام گرفته است.

نظرات  (۳)

  • فاروق کریمی زاده
  • بخش زیست لازم داریم؟

  • سعید محجوب
  • wow
  • علیرضا عامری
  • چه جالب

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی